![]() XHost |
Oferim servicii de instalare, configurare si monitorizare servere linux (router, firewall, dns, web, email, baze de date, aplicatii, server de backup, domain controller, share de retea) de la 50 eur / instalare. Pentru detalii accesati site-ul BluePink. |
![]()
|
Fursecuri cu rahat ...
Mod de preparare fursecuri simple
/ Observatii
Malaxare: se introduc in cuva mixerului untul,
zaharul, sarea si aromele, dupa ce au fost atent cantarite si se amesteca
la viteza mica pana se omogenizeaza si formeaza un amestec cremos.
Modelare: se intinde pe masa de lucru presarata cu
faina o foaie de circa 3 - 5 mm grosime. Pe masa de lucru se foloseste o
cantitate minima de faina deoarece daca este folosita in exces conduce la
intarirea excesivă a aluatului. Coacere: fursecurile se coc in tava unsa si
tapetata cu hartie pergaminata. Cuptorul este incalzit in prealabil la
circa 190 - 200oC. Se coc timp de 15 - 20 minute, sau pana sunt
gata. Mod de preparare fursecuri cu
zahar / Observatii
Malaxare: se procedeaza similar fursecurilor
simple cu singura deosebire ca laptele se adauga odata cu ouale si
vanilia, iar praful de copt se adauga la sfarsitul malaxarii. Modelare: se intinde aluatul sub forma de foaie,
groasa de circa 3 - 5 mm. Se unge foaia cu lapte sau ou si se presara cu
zahar tos. Se decupeaza fursecurile in forme diferite.
Coacere: se coc in tavi unse sau tapetate cu
hartie pergament, la circa 190oC timp de 10 - 15 minute.
Se pot face si fursecuri cu cacao in compozitie caz in
care se inlocuieste o parte din faina (125 g) cu aceeasi cantitate de
cacao. Mod de preparare fursecuri cu
rahat / Observatii
Malaxare: se introduc in cuva malaxorului faina,
zaharul pudra, ouale, carbonatul de amoniu si apa. Se amesteca timp de 8 -
10 minute apoi se adauga untul si margarina si se continua framantarea
inca 6 - 8 minute. Modelare: dupa repaus, pasta obtinuta se toarna cu
ajutorul unui sprit, pe tavi, dandu-se forma de margarete si se orneaza cu
bucati de rahat taiate cubulete.
Coacere: se face la temperatura de 170 -
180oC, timp de 10 - 15 minute.
Dupa coacere si racire produsele se pot ambala. Mod de preparare fursecuri cu
cacao / Observatii
Se introduc in cuva mixerului zaharul pudra, cacaoa si nucile tocate si
se omogenizeaza. Se incepe adaugarea albusului de ou putin cate putin. Se
adauga albusuri pana se ajunge la o consistenta cremoasa. Se malaxeaza
circa 20 - 30 minute. Nota: nu este nevoie sa se adauge toata cantitatea de albus!
Cu o lingurita sau cu sprtul se pun fursecuri de marimea unei nuci pe o
tava unsa si tapetata cu hartie pergaminata.
Se coace la 190 - 195oC. NU COACETI EXCESIV! Mod de preparare fursecuri cu
fulgi de ciocolata / Observatii
© Drepturile de autor revin lui Viorel SIMIUC |