BluePink BluePink
XHost
Oferim servicii de instalare, configurare si monitorizare servere linux (router, firewall, dns, web, email, baze de date, aplicatii, server de backup, domain controller, share de retea) de la 50 eur / instalare. Pentru detalii accesati site-ul BluePink.

 

 

Produse de patiserie  

 

Mod de preparare ...

Se foloseste metoda directa:

     
  •  se amesteca toate ingredientele in malaxor pana la incorporarea completa; timp de malaxare 10-15 min.
  • se intinde (se lamineaza) o foaie de aluat cu grosimea de 1,5 - 2 cm;
  •  se incorporeaza grasimea de impachetare pe mijlocul foii de aluat si se pliaza;
  •  impachetarea se face dupa cum urmeaza:
    1. aluat de foietaj (frantuzesc) – de 4 ori in 4, cu pauze intre doua impachetari succesive de minim 20 min
    2. aluat danez – de 3 ori în 3, cu pauze intre doua impachetari succesive de minim 20 min.
    3. aluat de croissant – similar cu aluatul danez.

 

 

 

 

 

 

 

© Drepturile de autor revin lui Viorel SIMIUC