BluePink BluePink
XHost
Servere virtuale de la 20 eur / luna. Servere dedicate de la 100 eur / luna - servicii de administrare si monitorizare incluse. Colocare servere si echipamente de la 75 eur / luna. Pentru detalii accesati site-ul BluePink.

 

 

Produse de patiserie  

 

Mod de preparare ...

Se foloseste metoda directa:

     
  •  se amesteca toate ingredientele in malaxor pana la incorporarea completa; timp de malaxare 10-15 min.
  • se intinde (se lamineaza) o foaie de aluat cu grosimea de 1,5 - 2 cm;
  •  se incorporeaza grasimea de impachetare pe mijlocul foii de aluat si se pliaza;
  •  impachetarea se face dupa cum urmeaza:
    1. aluat de foietaj (frantuzesc) – de 4 ori in 4, cu pauze intre doua impachetari succesive de minim 20 min
    2. aluat danez – de 3 ori în 3, cu pauze intre doua impachetari succesive de minim 20 min.
    3. aluat de croissant – similar cu aluatul danez.

 

 

 

 

 

 

 

© Drepturile de autor revin lui Viorel SIMIUC