![]() XHost |
Servere virtuale de la 20 eur / luna. Servere dedicate de la 100 eur / luna - servicii de administrare si monitorizare incluse. Colocare servere si echipamente de la 75 eur / luna. Pentru detalii accesati site-ul BluePink. |
![]()
|
Croissant ...Laminarea aluatului
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
Aveti grijă ca întotdeauna să îndepărtati excesul de făină de pe foaia de aluat. Aceasta se consideră prima împachetare. Încorporarea grăsimii de împachetare nu se consideră împachetare. Cu vârful degetului se face o adâncitură în aluat, care semnifică prima împachetare pentru situația în care dvs. plecati si altcineva rămâne să prelucreze ulterior aluatul, sau aveti mai multe sarje de aluat. Apoi se introduce aluatul la frigider 20 - 30 minute pentru a se odihni glutenul. Se repetă operatiile de mai sus pentru a doua si apoi a treia împachetare, lăsând de fiecare dată aluatul la odihnă. Se marchează numărul de împachetare. După a treia împachetare se înveleste aluatul în folie de plastic pentru a nu forma coajă si se lasă la odihnă în frigider timp de câteva ore sau peste noapte. Apoi aluatul poate fi modelat.
© Drepturile de autor revin lui Viorel SIMIUC